A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL - MIKOR KÉRI MEG A KEZEMET?

A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL - MIKOR KÉRI MEG A KEZEMET?

„A nyáron három esküvőn is jártunk. Ebből kettő az ő csapattársainak esküvője volt, egy pedig az én legjobb barátnőmé. Titkon reméltem, hogy ez benne is elindít valamit. Végül is két éve élünk együtt, és mindketten elmúltunk harminc évesek. Beszéltünk már gyerekvállalásról, de inkább csak viccesen. Komolyan még nem jött szóba a családalapítás. Persze én is szeretnék végre férjhez menni, és zavar, hogy a barátnőim folyton kérdezgetik, hogy mikor lesz az esküvőtök, na de én hogy hozzam szóba ezt a témát?! Csak nem kérethetem meg a saját kezemet! Nem is akarnám sürgetni őt, vagy erőszakoskodni, mert az nem jó. De mégis, mikor fogja megkérni a kezemet? Hozzam ezt szóba? Vagy inkább várjak még vele?”


Levélírónk megkeresése okán a házasságról, az elköteleződésről, és az azzal kapcsolatos hiedelmekről, félelmekről beszélgettünk a Beauty Coaching párkapcsolati szakértőjével - Élő Elemérrel.Bizonytalan vagy önmagadban, kettőtökben? Párkapcsolati problémával küzdesz? Tanácsra volna szükséged? 
Élő Elemér a Beauty Coaching párkapcsolati szakértője Neked is válaszol!
Írj email-t az info@beautycoaching.hu címre, vagy keress bennünket elérhetőségeinken, és kérj időpontot személyes konzultációra.

Beauty Coaching - Változz át!