ÉRTÉKELD MAGAD!

ÉRTÉKELD MAGAD!

"Ma hányast adnál magadnak?
Az iskolában ötöst szerettél volna történelemből év végén. Ahhoz egész évben minden dolgozatot ötösre kellett megírnod. Lehet, hogy becsúszott egy hármas, akkor keményebben kellett tanulnod, hogy kijavítsd.
Emlékszel? Mentél volna játszani a barátokkal, de tanulnod kellett. 10 évesen sem adták ingyen a jó jegyet. Most miért lenne másképp? Jól szeretnél kinézni. Tenned kell érte. Nem könnyű.
Néha elcsábulsz a fagyispultnál. Viszont másnap marad a saláta, és plusz egy km kocogás. 
Értékeld önmagad! Értékeld a teljesítményed! Javíts az eredményen!"

(Balha Gabriella - életmód tanácsadó)

VÁLTOZÁS, AZAZ A KOMFORTZÓNA ÁTLÉPÉSE

VÁLTOZÁS, AZAZ A KOMFORTZÓNA ÁTLÉPÉSE

"Most egy kicsit ki kell, hogy ábrándítsalak. Ahhoz, hogy változzunk, igenis ki kell lépnünk a komfortzónánkból!
A főnököd sem ad fizetésemelést, ha nem dolgozol keményebben. Tenned kell ahhoz, hogy szebb legyél, jobban érezd magad a bőrödben. MINDEN NAP!
Vasalni sem egy leányálom, viszont muszáj, ha nem akarsz gyűrött ingben megjelenni. Ha felhalmozod a vasalnivalót, Te tudod legjobban, hogy magaddal szúrsz ki. Lehet, hogy ma csak azt az inget vasalod ki, amit holnap felveszel, de kivasalod.
Ugyanez a szituáció a mozgással is. Lehet, hogy ma csak épp a desszertről mondasz le. Ma vasald ki csak a pólókat, holnap a nadrágokat. Időt spórolsz meg, és sikerélményt, hogy fogy a kupac.
Beoszthatod a napjaidat úgy is, hogy ma csak kocogsz, holnap kicsit edzel felsőtestre, majd a popsit formálod. Lényeges, hogy mindig tegyél azért a célért, amit el szeretnél érni."

(Balha Gabriella - életmód tanácsadó)

TIPPEK A TESKÉPVÁLTOZTATÁSHOZ!

TIPPEK A TESKÉPVÁLTOZTATÁSHOZ!

Változtatni szeretnél a testképeden? 
Ha igen, akkor most adok hozzá Neked néhány tippet! :)