Beauty Coaching Program

Az első konzultáció díja: 15.000 Ft

Beauty Coaching Program

Elégedetlen vagy önmagaddal?
Nem érzed jól magad a bőrödben?
Változni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Ha a válaszod igen, akkor a Beauty Coaching Program Neked szól!

A Beauty Coaching csapata elindít Téged a változás útján, melyet a program befejeztével önállóan is képes leszel folytatni!
Az átváltozás nem csak a fizikai megjelenésre vonatkozik. Az érzéseinken, a gondolkodásmódunkon, és a viselkedésünkön is érdemes formálni ahhoz, hogy az élmény teljes legyen, ehhez pedig a lelkünknek is támogatásra lehet szüksége.

A korábbi tapasztalataink fényében egy konkrét program keretében most összegyűjtöttük azokat a területeket, melyek a leginkább hozzájárulnak a testi és lelki változás átéléséhez.

A Beauty Coaching Program azoknak a nőknek szól, akik változásra vágynak. 

Nők vagyunk. Mindannyian vágyunk a szépségre. Nehéz azonban megfogalmazni, pontosan mit értünk ezalatt. Addig míg ezt nem tesszük meg, szinte lehetetlen válaszolni arra a kérdésre, mennyire érezzük magunkat szépnek.
Szakmai tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a szépség több különböző tényezőből tevődik össze, s bár prioritásukat tekintve léteznek egyéni különbségek, valóban szépnek azok a nők érzik magukat, akik a szépség valamennyi tényezője kapcsán képesek megélni az elégedettséget.

TÉGY ÉRTE: BEAUTY COACHING PROGRAM
Ha nem csupán a változás gondolatával játszol el, hanem valóban hajlandó vagy tenni azért, hogy szépnek érezhesd magad, akkor az általunk összeállított program segítségével most látványos eredményt érhetsz el.
Ez a Beauty Coaching Programmelyet az eddigi visszajelzések alapján, a Beauty Coaching csapat szakembereinél járt hölgyek igényeit figyelembe véve hívtunk életre.
A program különlegessége, hogy konkrét lépéseket és állomásokat tartalmaz, így olyan ütemben változtat a megjelenésen, hogy az a lélekre a legpozitívabban hasson.
Mivel a változás egy folyamat, ami nem megy egyik napról a másikra, a program egy hónap leforgása alatt kalauzol el Téged azokhoz a szakemberekhez, akik segítenek felfedezni a Benned rejlő szépséget.
Igazán szép akkor leszel, ha önmagadat megőrizve változol azzá a nővé, aki lenni szeretnél.  

KIKNEK AJÁNLJUK A PROGRAMOT?

 A Beauty Coaching Programot ajánljuk mindazoknak, akik:
életük egy fordulópontján állva úgy érzik, változásra van szükségük.
a szépségszalonokban elérhető változásnál többre vágynak, de nem tudják, pontosan milyen úton induljanak el.
egyedül már próbáltak a változás útjára lépni, de a célkitűzéseiket eddig nem koronázta siker.
támogatásra, segítségre, tanácsra volna szükségük ahhoz, hogy szépnek érezzék magukat.

Ha kíváncsi vagy rá, melyek a szépség építőkövei, és szeretnéd valamennyi kapcsán tesztelni önmagad, gyakorlatok révén pedig fejleszteni azokat.
Ha vágysz arra, hogy a Beauty Coaching csapat szakemberei által néhány hét alatt testedben és lelkedben is megújulj, átváltozz, akkor fordulj hozzánk bizalommal, és éld meg Te is a Benned rejlő szépséget.

A programban részt vevő szakemberek:
 • pszichológus
 • life coach
 • életmód tanácsadó
 • fodrász
 • sminkes
 • stílustanácsadó

A program felépítése:
 1. Igények felmérése, célkitűzések megfogalmazása 
 1. Fizikai állapotfelmérés, edzésterv összeállítása 
 1. Frizura átváltoztatása 
 1. Smink-, és stílustanácsadás 
 1. Eredmények összegzése, önálló folytatás útjának kijelölése

Mit biztosít számodra az első alkalom?
 • pszichológiai kérdőívek kitöltését, és azok kiértékelését
 • a fejlesztendő területek meghatározását (pl. önbecsülés)
 • a Beauty Coaching Program 30 oldalas információsanyagát a fejlesztendő területekre vonatkozó részletes leírással, és a hozzájuk tartozó gyakorlatokkal
 • egy személyre szóló Beauty Guide-ot az átváltozás menetéről


Mennyibe kerül az első alkalom?
Az első konzultáció díja 15.000 Ft. További konzultációk díja 10.000 Ft.

Mennyibe kerül a teljes Beauty Coaching Program?
A programban az egyes átváltoztató lépések díja az adott szakember óradíjának megfelelően alakul, melyről az első alkalommal részletes tájékoztatást nyújtunk.

Melyik szakemberhez kell menned először?
A programban van egy ajánlott menete az átváltoztatásnak, melytől azonban az egyéni igényeket figyelembe véve természetesen el lehet térni.

Miért válaszd a Beauty Coaching Programot?
A változás egy folyamat. Időre van hozzá szükség.
A Beauty Coaching csapata a számodra ideális ütemben változtatja át a megjelenésedet és a közérzetedet, miközben megad minden szükséges pszichés támogatást ahhoz, hogy képes légy az új állapot fenntartására.
Segít helyreállítani a test és a lélek közötti harmóniát. Megmutatja a változás kívánatos módját, és felszínre hozza benned mindazt, amire a sikeres folytatáshoz szükséged lehet.

Az a nő, aki szépnek látja önmagát, és elégedett saját magával, képes jobban bízni magában, ezáltal pedig megvalósítani a célkitűzései
t.
A Beauty Coaching csapata a számodra ideális ütemben változtatja át a megjelenésedet és a közérzetedet, miközben megad minden szükséges pszichés támogatást ahhoz, hogy képes légy az új állapot fenntartására.