Személyes konzultáció

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ DÍJA: 15.000 Ft/50 perc

Személyes konzultáció

Személyes problémád van?   
Változni vagy változtatni szeretnél?
Támogatásra van szükséged párkapcsolati döntésben?  

Ha a válaszod igen, akkor ne habozz aktívan tenni a változásért!  
A Beauty Coaching csapata hisz abban, hogy a testi-lelki harmónia megélésének egyik kritériuma a személyes, illetve a személyek közötti problémák megoldásában rejlik. 


A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ LÉPÉSEI:

ISMERKEDÉS – BIZALOM
Az első alkalom főképp az ismerkedésről, valamint egyfajta bizalmi kapcsolat kialakításáról szól. Az, hogy sikeres lehet-e az együttműködés a probléma megoldása kapcsán, mindig annak átbeszélését követően, valamint az egymásról szerzett személyes benyomás függvényében dönthető el. 

KERETEK TISZTÁZÁSA
A konzultációnak éppúgy megvannak a maga működési szabályai, mint egyéb szolgáltatásnak, ezért az érdemi munka megkezdése előtt szükséges tisztázni pl. az idői kereteket, a lemondás feltételeit, és a várható költségeket. 
Az egyes ülések nem feltétlenül egymás utáni heteken követik egymást. A változás a kliens által megfelelőnek érzett ütemben zajlik a szakember által javasoltak figyelembevétele mellett.
 A soron következő ülés mindig a szabad időpontok függvényében kerül egyeztetésre.
Az első találkozó többnyire 90 perces, míg a további alkalmak kb. 50 percesek, és nyugodt, elegáns környezetben zajlanak Budapesten, a 7. kerületben.  

A PROBLÉMA FELTÁRÁSA
Számos problémás területtel szembesülhetünk életünk során, ezek közül pedig adódhat olyan, melynek megoldásával egyedül nem boldogulunk. Nem jutunk döntésre, vagy folyamatosan elbukunk a megvalósítás során, esetleg konfliktusba kerülünk önmagunkkal, vagy a számunkra fontos személlyel a környezetünkben. Elégedetlenek vagyunk a testünkkel, a teljesítményünkkel, a párkapcsolatunkkal, az életünkkel. Nem találjuk az utat a harmóniához, a belső szépség megéléséhez.  

PERSPEKTÍVAVÁLTÁS - MEGÉRTÉS
Ilyen esetekben segíthet, ha valaki támaszt nyújtva új perspektívából közelíti meg velünk a problémánkat, és olyan területekre világít rá, melyek lehetővé teszik, hogy kidolgozhassuk a saját megoldási tervünket. A sikeres változáshoz szemléletváltásra, megértésre, és elfogadásra van szükség. A cselekvési terv kidolgozására, az erőforrások, és potenciális akadályok ismeretében van lehetőség, míg a célok teljesítésében határidők kijelölése, valamint a változás folyamatának ellenőrzése jelenthetnek előrelépést.
Első alkalommal a cselekvési terv már többnyire körvonalazódik, ám annak pontos kidolgozásához és végigkíséréséhez több alkalomra lehet szükség.

GYAKORLATI FELADATOK
A személyes konzultáció során megéltek feldolgozásához, illetve azok mindennapokba történő beépítéséhez fontos az idő, és gyakorlás szerepe. Ebben a folyamatban gondolatébresztő kérdések, érzelmi támogatás, és odafigyelés - adott helyzetben kérdőívek és feladatok - révén segítjük a hozzánk fordulókat a problémamegoldásban, valamint a változás folyamatában.

Pszichológus szakértőnk s
egíthet az énkép formálásában, javíthat a konfliktuskezelési stratégiáikon, visszajelezhet a hatékony kommunikációs stílus előnyeiről, ill. az érzelmi intelligencia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeiről.
Párkapcsolati szakértőnk támogatást nyújthat a szemléletváltásban, a mindenkori partner motivációinak megértésében, továbbá a párkapcsolati probléma megoldásának kidolgozásában.


A változás egy folyamat, ezért nagyon fontos, hogy a kellő motiváció, és aktív részvétel mellett türelmesek legyünk önmagunkkal, és a változás tárgyával kapcsolatban. Ez a fajta kitartás segíthet átlendülni a holtpontokon, és közelebb vinni a célunk eléréséhez.  

A KÖVETKEZŐ ALKALOM
Amennyiben az első találkozót követően megszületik a döntés az együttműködésről a sikeres változás érdekében, az ülés után közvetlenül, vagy később telefonon vagy email-en is adott a lehetőség új időpont egyeztetésére.
Egy probléma megoldása kb. 4-5 találkozót igényel, de már az első alkalom is elindíthatja a sikeres változást.
Segítő munkánk akkor mondható sikeresnek, ha a hozzánk fordulók a későbbiekben önállóan is meg tudnak birkózni azzal a problémával, ami miatt eredendően felkerestek.

Fontos tisztázni, hogy a Beauty Coaching keretében a személyes konzultáció nem egy fizikális megjelenést érintő tanácsadás, ahogyan nem is pszichoterápiás ülés. Inkább egy inspiráló beszélgetés, melynek célja, hogy hozzásegítse a sikeres változás eléréséhez, valamint annak fenntartásához a klienst.

KIHEZ FORDULJ A PROBLÉMÁDDAL?
A Beauty Coaching csapatában több szakember áll rendelkezésre a sikeres változás elősegítése érdekében a probléma természetétől függően.  

VÉPY VIKTÓRIA pszichológus, life coach és mediátor a következő helyzetekben tud Neked segíteni:
- fizikai megjelenéssel kapcsolatos célkitűzések megvalósításában (pl. alakformálás, életmódváltás)
- lelki egészségmegőrzés alkalmazásának elősegítésében (pl. önelfogadás, önértékelés növelése) 
- pillanatnyi életvezetési probléma, elakadás, bizonytalanság megoldásában (pl. szerepkonfliktus, energiavesztés)


Kérdésed, kérésed van? Plusz információra volna szükséged?

Keress minket elérhetőségeinken. Bármely kérdésre szívesen válaszolunk.